Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Sklep Internetowy www.magiapisania.pl
Koszyk
Koszyk: 0 szt. Suma: 0,00 zł
  Katalog » Opinie o sklepie


Lubię to!
Kategorie
Cennik
Wyszukiwanie
Szukana fraza:
Przedział cenowy:
do
Producenci
Aktualności
Informacje
Kontakt
GSM
501 161 482
Godziny działania sklepu
Kontakt w godz. 8-17
Opinie o sklepie


08.07.2011 r.
Jestem bardzo zadowolona z produktów i jakości obsługi. Szybka profesjonalna obsługa, towar dostarczono bardzo dobrze zabezpieczony.  Przybory do pisania rewelacyjnej jakości. POLECAM!!!!
Katarzyna Gwiazda

 

 [czytaj więcej]
Reklama
Reklama SX-101 prawa
Opinie o sklepie


08.07.2011 r.
Jestem bardzo zadowolona z produktów i jakości obsługi. Szybka profesjonalna obsługa, towar dostarczono bardzo dobrze zabezpieczony.  Przybory do pisania rewelacyjnej jakości. POLECAM!!!!
Katarzyna Gwiazda

 
08.07.2011 r.
Polecam! Bardzo dobry sklep!
A. Machado

12.07.2011 r.
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.Dziękuję za miłą obsługę i gratis:)
Pozdrawiam.
Emilia

05.08.2011 r.
Bardzo miła kompetentna obsługa, która w razie wątpliwości doradzi. Wysyłka bardzo szybka, a zamówione produkty bardzo dobrze zapakowane. Kontakt rewelacyjny. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług MAGII PISANIA. Serdecznie polecam :)
Magda

23.08.2011 r.
Wspaniały sklep. Produkty i obsługa bardzo wysokiej jakości. Szybka dostawa zamówienia. Wszystkim gorąco polecam !!!
Andrzej K.


03.09.2011 r.
Przybory do pisania rewelacyjnej jakości.Szybka dostawa.Towar bardzo dobrze zapakowany. Jak najbardziej polecam.
Anna J Solås

21.07.2012 r.
Jestem pod wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi. Przybory do pisania bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam!
Elżbieta



Powrót
Koszyk
... jest pusty
Logowanie
Reklama
Reklama Szwederowiak
Dzaiłka budowlana
Reklama reklamy
Partnerzy
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Ankieta
Jak do nas trafiłeś?
z Allegro
z Nokaut
z wyszukiwarki
z katalogu stron www
z polecenia znajomego
z reklamy
innym sposobem
Recenzje
Obecnie nie ma recenzji o produktach
PayU
15 grudzień 2017
1664031 wywołań od 15 marzec 2011
Copyright © 2012 oscGold
Darmowy PageRank